2020.03.07. - 2020.12.30.

Szauna Szeánsz egész évben a Zalakarosi Fürdőben

Rutinos szaunázó vagy? Esetleg még csak most ismerkedsz a rejtelmeivel? Bárhogy is legyen, a Szauna Szeánsz programokat neked találták ki, ráadásul egész évben különleges programokkal fűszerezve lehet részed ebben a különleges élményben a Zalakarosi Fürdőben.

Tudtad, hogy a szaunázás nem kizárólag relaxálásra alkalmas? Persze erre is nagyon hatékony, ugyanakkor élénkítő vagy rehabilitáló céllal is igénybe vehetjük. Mentális és testi fittségünket is javíthatjuk vele, de akár egy stresszes hét levezetéseként teljesen átadhatjuk magunkat a pihenésnek.

Programok:

Március 7. Nőnapi meglepetés – Szeánszainkon a nők lesznek a középpontban, és témáinkban is ők kerülnek fókuszba.
Március 21. Tavaszi megújulás – Tavaszi fáradtság ellen kifejezetten jót tesznek az érfalakat is finoman megmozgató hővel való játékaink. Az élmény mellett ellazulás és frissülés várható, üde illatfelhőkben.
Április 11-12. Húsvéti szeánszok – Szeánszainkon bőrünk és szellemünk is újjászületik. A megújulás nem csak a keresztény hitben, hanem a természetben is megjelenik. A natúr erejét hívjuk segítségül virágos, fűszeres illóolajainkkal.
Május 1-2. Anya csak egy van! – Kedves, vidám emlékek megidézésével ünnepeljük az Édesanyákat. Különböző hőintenzitású szeánszainkkal.
Szeptember 18-19. Come back! – Jöjjön vissza pihenni vagy ha nem sikerült a nyáron, pótolja velünk. Szeánszainkkal garantáljuk gyors de tartalmas feltöltődést fizikai és mentális felfrissülést.
Október 24. Forradalmi szeánszok – Forró szeánszokkal várunk minden feltöltődni és melegségre vágyó kedves vendéget, ezen az emléknapon.
Október 31. Halloween party – Az amerikai szokást átélve, szellemes szeánszainkkal reméljük, mindenkinek mosolyt csalunk az arcára. Igazi forró élményt nyújtva.
December 4-5. Mikulás party – Vidámságra, lazaságra számíthat minden felnőtt. Gyermeki énünket kiengedve élhetjük át a különlegesebbnél különlegesebb illatokat és a szeánszok adta hőélményt.
December 26-30. Élménydús ünnepi szeánszok – Igazi ünnepi kavalkád, tömény élmények, különböző hangulatú, stílusú és hőintenzitású szeánszok közül szemezgethet mindenki a saját ízlése szerint.

További részletek és helyfoglalás a Szauna Szeánsz weboldalán.

Milyen programok érdekelnek?