Vendéglátás
- Smart Food

Kávészünet, üzleti ebéd, vagy egy klasszikus büfé, a Smart Food ajánlatok minden igényre izgalmas választási lehetőséget nyújtanak. A kiegyensúlyozott táplálkozást elősegítő friss, lehetőség szerint helyi termékekből készített ételek amellett, hogy megbízható forrásból származnak, mindig jó ízűek. A könnyen fogyasztható, stílusosan tálalt ételek hozzájárulnak ahhoz, hogy a találkozó vagy a konferencia épp olyan életteli és energikus legyen, mint a Park Inn by Radisson világa.

A Smart Ételek legfőbb értékei:

  • Szezonális, kiváló ízvilágú
  • Regionális ételek, helyi termékek
  • Kiegyensúlyozott, megfelelő tápanyag tartalom
  • Az aktuális trendeknek megfelelő
  • Stílusosan prezentált, könnyen fogyasztható

Kérje egyedi rendezvény ajánlatunkat!

Csoport és Rendezvény Értékesítés

Telefonszám:
+36 30 902 5922
E-mail:
meeting.zalakaros@parkinn.com 

Fenntartjuk a lehetőséget, hogy kínálatunkat időről időre megváltoztassuk, mert mindig csak a legjobbat, a szezon és évszak szerint a legfrissebb ételeket szeretnénk kínálni. Hisszük, hogy ami friss az finomabb is. Beszerzéseinknél törekszünk arra, hogy helyi beszállítóktól, kis gazdaságoktól, bio farmoktól és őstermelőktől vásároljunk, amely sok esetben meg is valósul (így például a pékáruk, húsok, tejtermékek, sajtok, fűszerek és gyógynövények, lekvárok esetén).

Chéfünk és konyhánk csapata garantálja, hogy ételeink mindig finomak, jó illatúak és ízletesek legyenek. Ételeink elkészítésekor -amikor csak lehetséges- egészségesebb hozzávalókat használunk, így többek között zsírszegény adalékanyagokat, csökkentett vagy alacsony zsírtartalmú tejtermékeket adunk ételeinkhez. Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget használunk. A látvány és a tálalás is nagyon fontos számunkra: adagjaink megfelelő méretűek, tálalásuk sítlusos, törekszünk a rendhagyó, a tradicionálissal szakító tálalási és prezentálási módokra.

Menü opcióink esetében lehetőség van az egyedi kéréseknek megfelelő változtatásokra is. A felelős üzletvitel az étel és ital koncepciónk kialakításában is fontos szerepet játszott. Vásárlásaink mindig etikus, ismert, megfelelő forrásból származnak, törekszünk a csomagolóanyagok minimalizálására, felhasználásuk után pedig amit lehet újrahasznosítunk, a hulladékot pedig szelektálva gyűjtjük.

Kávészünetek

Minden kávészünet ajánlatunk tartalmazza ezeket az elemeket:

  • Kávé & tea válogatás
  • Ízesített víz variációk
  • Megfelelő beltartalmú, tápanyagban gazdag, egészséges ételek
smart-food.jpg
A különböző étel intoleranciákat és allergiákat minden eseteben figyelembe vesszük, így előzetes egyeztetés után kávészüneteink tartalmában lehetőség van lisztmentes, laktóz és cukormentes elemek választására is.

Smart Ebéd ajánlatok

Menüajánlataink között megtalálhatóak a hagyományos svédasztalos büfé menüsorok, tányérszervíz ajánlatok is. Mi azonban szeretjük a dolgokat egy kicsit másképp, egy kicsit jobban csinálni. Szeretünk színt vinni az életbe és kilépni a szürke hétköznapokból. Smart Food koncepciónkban minőségi, stílusos, rendhagyóan prezentált, újragondolt és ami a lényeg: nagyon ízletes ételeket kínálunk.

Rendezvényes ebédek, egy kicsit másképp:

Comfy Classics

A mi verziónk a szokásos leves, saláta és szendvics ebédre, Park Inn by Radisson stílusban tálalva. Különböző szendvicsek, saláták, levesek és desszertek – újragondolva.
szovegkozi-kep-01.jpg

2-bite food

Nem csak egy tipikus „finger food”. Minden falatkában tartalmas ízvilág. Tökéletes eleme egy fogadásnak, ebéddel összekötött társalgásnak, vegyülésnek, baráti vagy üzleti csevejnek. Szendvicseket, meleg falatkákat, levest és desszerteket is tartalmaz.
szovegkozi-kep-02.jpg

Food Fight

Legkiadósabb büfé menü ajánlatunk, olyan alkalmakra, amikor a méret is számít! Bőséges kínálat salátabárral, meleg ételekkel és desszert variációkkal.
szovegkozi-kep-04.jpg

Kérje egyedi rendezvény ajánlatunkat!

Keresse rendezvényes értékesítési csapatunkat, hogy kialakíthassuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő menüsort és ajánlatunkat!

Csoport és Rendezvény Értékesítés

Telefonszám: +36 30 902 5922
E-mail: meeting.zalakaros@parkinn.com

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj akcióinkról, kiemelt ajánlatainkról és legfrissebb híreinkről elsőként!