Smart Meetings

A Park Inn by Radisson Smart Meeting koncepciójának megalkotásakor a középpontban a partnereink, ügyfeleink igényei álltak. Legyen szó bármilyen meeting-ről vagy rendezvényről, célunk innovatív, gondtalan, sikeres rendezvényeket szervezni és bonyolítani a lehető legjobb minőségben, kreatívan, vidáman és hatékonyan.

Smart koncepció

Nem csak a nevében okos megoldások. Személyre szabott rendezvényes alternatívákkal várjuk, legyen szó egy gyors összejövetelről, nagy volumenű konferenciáról vagy bármiről a kettő között. Fél-vagy egész napos csomagajánlataink, terembérlettel, étkezéssel vagy anélkül – minden elgondolásra van megoldásunk. Helyszín, időpont, berendezés, forma, stílus, szín, étel, ital, különleges kívánságok – garantáljuk a választási lehetőséget minden részletre vonatkozólag.

Kérje egyedi rendezvény ajánlatunkat!

Csoport és Rendezvény Értékesítés

Telefonszám:
+36 30 902 5922
E-mail:
meeting.zalakaros@parkinn.com 

Smart Food


Kávészünet, üzleti ebéd, klasszikus bankett vagy bármilyen más, különleges vendéglátási igény esetén teljeskörű menüajánlataink kiváló, széles választékot nyújtanak.

A könnyen fogyasztható, stílusosan tálalt ételek hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvény épp olyan életteli és energikus legyen, mint a Park Inn by Radisson világa.

Megnézem a részleteket

Mindig kapcsolatban

Üzlet, szórakozás, munka vagy játék: Smart Meeting koncepciónk részeként nálunk mindig garantált a zavartalan, megbízható internet kapcsolat. Vendégeink és rendezvényes résztvevőink számára a szálloda egész területén a nagysebességű internet szolgáltatást ingyen biztosítjuk.

Felelős üzletvitel

think-planet.png

Hagyjon kisebb ökológiai lábnyomot, amikor rendezvényét a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa hotelben tartja!

A Felelős Üzletviteli program (Responsible Business) és a Környezetvédelmi „Think Planet” program különösen fontos, sarkalatos pontok a Park Inn by Radisson cégfilozófiájában és vállalati kultúrájában. 'Meetings minus Carbon' (CO2 kibocsátás csökkentő Rendezvények) programunkat úgy találtuk ki, hogy annak eredményeképpen globálisan csökkenteni tudjuk a Radisson Hotel Group tagjainknak szervezett rendezvények káros, üvegházhatást előidéző gázkibocsátását.

galeria-01.jpg
galeria-02.jpg

Kérje egyedi rendezvény ajánlatunkat!

Csoport és Rendezvény Értékesítés

Telefonszám: +36 30 902 5922
E-mail: meeting.zalakaros@parkinn.com

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj akcióinkról, kiemelt ajánlatainkról és legfrissebb híreinkről elsőként!