fbpx

Ayurveda masszázs szállodánkban

Szállodánkban minden vendégünknek lehetősége nyílik kipróbálni a különleges, ayurvédikus masszázsokat képzett terapeuta segítségével. Ezek az indiai masszázsformák eredeti, organikus alapanyagok felhasználásával űzik el a mindennapi stresszt, a személyre szabott kezelések pedig frissítik a testet és a lelket.

Időpontfoglalásért és részletes információkért kérjük, érdeklődj a recepción.

Abhyanga


Az ayurvéda egyik legfontosabb kezelése, melyet a páciens szükségleteinek megfelelően kiválasztott meleg olajjal végez a terapeuta a test teljes felületén. Regenerálja, megújítja a sejteket, serkenti a nyirokrendszer működését, hatásosan méregtelenít. Kifejezetten nyugtató, végtelenül kellemes masszázs. Csökkenti a stressz-szintet, teljes relaxációs élményt nyújt, megszünteti a mentális-fizikális kimerültséget, javul az alvás minősége, beindulnak a méregtelenítési folyamatok.

60 perc, 10.000 HUF

Fiatalító sáfrányos arckezelés


Az indiai nők bőrének szépsége az általuk használt krémek és anyagok nehezen hozzáférhető összetevőinek titkában rejlik. Kezelésünk során ezeket az Indiából beszerzett eredeti anyagokat használjuk a ragyogó bőrkép eléréséhez. Az egyik legfontosabb összetevő a sáfrány, mely mélyen tisztít és méregtelenít, táplál, ránctalanító hatása pedig tartósan fiatalít.

60 perc, 10.000 HUF

Elakhizi


A csontok és ízületek, egyéb lágyrészek gyulladásos állapotában, gerincbántalmak, izomfájdalmak, sportsérülések esetén használjuk. Javítja a keringést, erősen méregtelenít. Válogatott gyógynövények leveleiből, poraiból készült speciális vászonbatyukkal a terapeuta a testet átgőzöli, masszírozza. A felsorolt problémákra rendkívül hatásos kezelés. Abban az esetben is szívesen ajánljuk, ha a téli hidegben szeretnénk kívül-belül átmelegedni, életerőből töltekezni.

45-60 perc, 9.000 HUF

Nyak-, váll- hátmasszázs


A nyak és a vállak rengeteg felgyülemlett stresszt tárolnak, ami a terület izmainak merevségével sajnos jól érezhető. A számítógép előtt rossz tartásban eltöltött idő is az izmok letapadását, görcsös merevségét és az ebből adódó fájdalmakat eredményezi. Ez a kezelés kifejezetten ezekre a problémákra koncentrál, lazítja a görcsös izmokat és hatékonyan csökkenti a stressz-szintet.

30 perc, 6.000 HUF

Talp- és fejmasszázs


A fejen: serkenti a vérkeringést és az agyi funkciókat, serkenti és erősíti a hajhagymákat, csökkenti az álmatlanságot, az alkalmazott speciális olajtól egészséges és fényes lesz a haj. A talpakon: a reflexzónák stimulálása által erősíti az életfunkciókat és serkenti a belső szervek működését. A terület ízületeinek fájdalma csökken, egyszerre frissít és megnyugtat.

30 perc, 6.000 HUF

Karma speciális masszázs


Revitalizáló teljes testes melegolajos kezelés speciálisan a vendég egyéni szükségleteihez igazítva. A nyomás erőssége alkalmazkodik az aktuális igényekhez. Masszázs és nyújtás, nyugati és keleti technikák, gyógy- illetve akromatikus olajok kombinációja. Gyengéden stimulálja a vér- és nyirokkeringést, beindítja a méregtelenítést. Mélyen relaxál, emellett erősen táplálja és hidratálja, puhává varázsolja a teljes bőrfelszínt. Testileg és szellemileg is feltölt. Melegolajos, mélyszöveti kezelés, stresszoldó és immunerősítő hatással.

90 perc, 15.000 HUF

Mikor szeretnél megszállni nálunk?

X