Park Lounge
Nyitvatartás: Minden nap 7:00-21:30
A Park Inn letisztult, modern és barátságos atmoszférája fogadja a vendéget a Park Lounge-ban, ahol a nemzetközi konyha különlegességei mellett magyar és helyi specialitások is jelen vannak.
A szálloda földszintjén található tágas étteremben egyszerre akár 300 vendég is étkezhet kényelmesen. A nap indításaként bőséges reggeli kínálattal készülünk. Ebédidőben megelevenedik a zalai konyha színes világa, széles választékú fogásokkal és helyi különlegességekkel tesszük teljessé a gasztronómiai élményt. Este hat órától a magyar és a nemzetközi konyha széles választékával, konyhánk specialitásaival, különleges fogásokkal várjuk vendégeinket egy hangulatos svédasztalos vacsorára. A főétkezések között pedig tízórai és délutáni snackek várják a falatozni vágyókat!
Megszomjaztál? Fogyassz bármikor éttermünkben korlátlanul, válogass széles italkínálatunkból a frissítő pillanatokért!
Az all-inclusive ellátás tartalma:
07:00 – 10:00 Reggeli
10:30 – 11:30 Délelőtti snack
11:30-14:00 Ebéd
15:00-16:30 Délutáni snack
18:00-21:30 Vacsora
Az all inclusive minden étkezését a Park Lounge éttermünkben tartjuk. Korlátlan italfogyasztás reggel 7:00-től este 21:30-ig az étteremben.
Nectar Natura juice automata többféle üdítővel és vízzel / Ízesített vizek / Coca-Cola termékek / Kávé és tea / Csapolt Borsodi sör / Folyóborok
A tudatos táplálkozás hívei se csüggedjenek, ők is megtalálják nálunk az egészséges, finom falatokat. A menüsorok összeállításakor minden nap a vegetáriánus vendégeinkre is gondolunk.
A különböző étel intoleranciákat és allergiákat minden eseteben figyelembe vesszük, így előzetes egyeztetés után akár a menüsoron kívül is elkészítjük a lisztmentes, laktóz-, cukor- vagy tejfehérje mentes ételeket is.
Beszerzéseinknél törekszünk arra, hogy helyi beszállítóktól, kis gazdaságoktól, bio farmoktól és őstermelőktől vásároljunk.Ez sok esetben meg is valósul, így például a pékáruk, húsok, tejtermékek, sajtok, fűszerek és gyógynövények, lekvárok esetében.
Fenntartjuk a lehetőséget, hogy kínálatunkat időről időre megváltoztassuk, mert mindig csak a legjobbat, a szezon és évszak szerint a legfrisebb ételeket szeretnénk kínálni. Hisszük, hogy ami friss az finomabb is.