fbpx

Park Lounge

Nyitvatartás: Minden nap 8:00-21:30

A Park Inn letisztult, modern, de barátságos atmoszférája fogadja a vendéget a Park Lounge-ban, ahol a nemzetközi konyha különlegességei mellett magyar és helyi specialitások is jelen vannak.

A szálloda földszintjén található tágas étteremben egyszerre akár 300 vendég is étkezhet kényelmesen. A félpanziós reggeli és vacsora kínálat mellett a stílusos és hangulatos étterem a rendezvények, bankettek vendéglátásának is kiváló helyszíne.

A nap indításaként bőséges reggeli kínálattal készülünk.

Este hat órától pedig a magyar és a nemzetközi konyha széles választékával, konyhánk specialitásaival, különleges fogásokkal várjuk vendégeinket egy hangulatos svédasztalos vacsorára.

Gyerekbarát tipp:
A gyerekeknek külön gyereksarkot rendeztünk be, a lurkók kedvenc ételeivel.

Mikor szeretnél megszállni nálunk?

A tudatos táplálkozás hívei se csüggedjenek, ők is megtalálják nálunk az egészséges, finom falatokat. A menüsorok összeállításakor minden nap a vegetáriánus vendégeinkre is gondolunk.

A különböző étel intoleranciákat és allergiákat minden eseteben figyelembe vesszük, így előzetes egyeztetés után akár a menüsoron kívül is elkészítjük a lisztmentes, laktóz-, cukor- vagy tejfehérje mentes ételeket is.

Beszerzéseinknél törekszünk arra, hogy helyi beszállítóktól, kis gazdaságoktól, bio farmoktól és őstermelőktől vásároljunk.Ez sok esetben meg is valósul, így például a pékáruk, húsok, tejtermékek, sajtok, fűszerek és gyógynövények, lekvárok esetében.

Fenntartjuk a lehetőséget, hogy kínálatunkat időről időre megváltoztassuk, mert mindig csak a legjobbat, a szezon és évszak szerint a legfrisebb ételeket szeretnénk kínálni. Hisszük, hogy ami friss az finomabb is.

X