fbpx

Wellness & Masszázs
Élmény az egész családnak

A Zalakarosi Fürdő Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdője, ahol a fürdés nem csak élvezetet, hanem kalandot is nyújt az egész családnak. A gyerekeknek szóló mesestrandon túl élményfürdővel, adrenalin csúszdaparkkal és komplex fürdőkúrákkal, vízgyógyászati- és masszázslehetőségekkel, elektromos gyógykezelésekkel várunk minden pihenni és kalandra vágyó korosztályt. Szállodánk közvetlen összeköttetésben áll a fürdővel, amelynek köszönhetően vendégeink fűtött folyosón közlekedhetnek a fürdő és a szálloda között.

Zalakarosi Fürdő ünnepi nyitva tartása erre a linkre kattintva érhető el.

Zalakarosi Fürdő beltéri egységeinek nyitva tartása erre a linkre kattintva érhető el.

Zalakarosi Fürdő kültéri egységeinek nyitva tartása erre a linkre kattintva érhető el.

A Fürdő megújult árlistája ide kattintva tekinthető meg.

További információ a Fürdő honlapján: www.zkf.hu

Vízipók-Csodapók mesestrand

400 m2-en többszintes medence komplexum, több mint 60 féle vízi attrakció, csúszdák, vízágyúk és zuhatagok várják a gyerekeket kültéren és fedett térben is. A Vízipók-Csodapók Mesestrand közvetlen közelében lévő Klubházban felkészült animátor csapat várja különféle programajánlattal a hét minden napján a kicsiket és a nagyobbakat is.

0-12 éves korig
Élményfürdő

A beltéri és kültéri élményfürdő szolgáltatásait egész éven át élvezhetik a Zalakarosi Fürdőre látogató vendégek. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexum minden korosztály számára kellemes kikacsolódást nyújt. Elősegíti az ellazulást, a munkával teli hétköznapok után segít a feltöltődésben, pihentető, jótékony hatásával hozzájárul a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez.

Gyógycentrum

A Zalakarosi Gyógy- és Termálfürdő 1978 óta az Egészségügyi Minisztérium által hivatalosan is elismert gyógyfürdő. A gyógyvízre épülő reumatológiai járóbeteg szakrendelésen évente több ezer gyógyulni vágyó páciens fordul meg itt. A zalakarosi víz és gyógykezeléseink széles palettája kiválóan alkalmazható megelőzésre. Egyre több fiatal is igénybe veszi ezeket a kezeléseket, egyre nagyobb hangsúlyt helyezve az egészségmegőrzésre és a megelőzésre.

Adrenalin Csúszdapark

Az új, extrém csúszdákat felvonultató Adrenalin Csúszdapark összesen 400 méteres pályájának egyes elemei egyedülállóak a dunántúli fürdők kínálatában. Az igazi kalandokat keresőket 5 rendkívüli csúszda várja: a különleges fényeffektekkel teli Varázsalagút, a 105 méteren kanyargó UFO, az akár 70 km/h-s sebességet is elérő Kamikaze, a 68 méteres, átlátszó elemekből álló Turbo és a vadvízi kalandok szerelmeseinek készült Rafting-Inga. Az Adrenalin Csúszdapark június 16 és augusztus 26 között tart nyitva.

X