fbpx

Báltermi munkák

2017. máj 17.
3 perces olvasnivaló

Gőzerővel folynak a munkálatok a báltermünkben is! Javában folyik a szálloda építkezése, és a vendégszobák mellett a báltermünk is folyamatosan épül és szépül. Zalakaroson és környékén egyedülálló, közel 500 m2-es bálteremmel készülünk, amely majd szinte bármilyen rendezvény megtartására kiváló helyszín lesz. A bálterem a konferenciák és előadások mellett nagyobb gála események, bankettek, esküvők, kiállítások, vagy akár koncertek, előadások, filmvetítések helyszínének is kiváló választás lehet.

A teremhez tágas előtér is tartozik majd, amely kávészünetek, állófogadások mellett kiállítási helyszínként, bemutató térként is funkcionál. Jó időben a tér még tovább bővíthető: az előtérből közvetlenül egy csodás kilátással rendelkező zöld, parkosított területre léphetünk ki.

A szálloda lobby-jában, a rendezvény előtérben, de akár közvetlenül a bálteremben is lehetőség van autók beállására, bemutatására, mely még különlegesebbé, még egyedibbé teszi a helyszínt.

A gondosan tervezett, modern, a Park Inn letisztult forma- és színvilágával kialakított bálteremben ingyenes, nagy sebességű internet hozzáférés, egyénileg szabályozható légkondicionálás és korszerű rendezvényes technika áll majd rendelkezésre.

További részletek a rendezvényes lehetőségekről

X