fbpx

Vendégtájékoztató

Biztonság

Központi segélyhívó szám: 112

Bármilyen vészhelyzet, baleset vagy káresemény esetén, kérjük azonnal hívd a recepciót a szobai telefonkészülék 9-es nyomógombja segítségével.

 • Riasztás esetén kövesd a személyzet vagy a mentőszolgálat utasításait.
 • Ha tüzet észlelsz, nyomd meg a legközelebbi tűzjelző gombot,és hagyd el a területet.
 • Tűzriadó esetén ne használd a lifteket.
 • A legközelebbi menekülési útvonal leírását, valamint a legközelebbi tűzvédelmi berendezéseket és vészjelző gombokat jelölő térképet a szoba ajtaján találod.
 • Egy esetleges evakuálás esetén a vendégeket a megfelelő gyülekezési ponthoz irányítják.
 • Szállodánk 24 órás biztonsági szolgálattal rendelkezik, amelyet a nap bármely szakában recepciónkon keresztül érhetsz el.

A tűz keletkezésének lehetősége igen csekély, ám megelőzéséhez, valamint jelzéséhez a te segítségedre is szükségünk van.

Teendők tűz esetén:

 • Amennyiben tüzet észlelsz, a folyosók két végén található kézi tűzjelző benyomásával vagy telefonon azonnal értesítsd a recepciót.
 • Kövesd a személyzet utasításait és őrizd meg a nyugalmadat.
 • Tájékozódj a lépcsőház és a vészkijáratok helyzetéről, a tűzoltókészülék hollétéről.
 • A menekülési útvonal leírása a bejárati ajtó belső oldalán található.
 • Tűzriadó esetén ne használd a lifteket.
 • A menekülési útvonalat az épületben további piktogramok jelzik.
 • Gyülekezési hely a szálloda bejárata előtti tér.

A tűzesetek elkerüléséhez az alábbi előírások betartása szükséges:

 • Vedd szigorúan figyelembe, hogy szállodánk egész területén tilos a dohányzás.
 • Égő, parázsló tárgyat ne dobj a szobai szemetesbe!
 • Fokozottan tűz- és robbanásveszélyes anyagot ne vigyél be a szobába! (Ilyenek például: villanymelegítő, kávéfőző, merülőforraló, PB gázpalack, gáztöltő patron)
 • Ha nem tartózkodsz a szobában, ne hagyd bekapcsolt állapotban elektromos készülékeidet!
 • Tartózkodj a gyertya, csillagszóró vagy más nyílt lángú eszköz használatától!

Általános biztonság, vagyonvédelem

Saját biztonságod érdekében kérjük, itt-tartózkodásod alatt minden esetben tartsd a szobaajtót csukott állapotban.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a szobában hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. A parkolóban hagyott gépjárművet tartsd zárva, és abban ne tárolj értékeket. A parkolóban hagyott értékekért a szálloda nem vállal felelősséget. Csomagjaidat, értékeidet a szálloda területén ne hagyd őrizetlenül.

 Széf, szobaszéf

Értékeid tárolására saját szobaszéf áll rendelkezésedre. A szobaszéf az előszobában, a beépített szekrényben található. A szálloda a szobai széfekben tárolt értékekért nem vállal felelősséget, kérjük, csak saját felelősségére használd azt. Amennyiben nagyobb értéket, értéktárgyat szeretnél biztonságba helyezni, fordulj a recepcióhoz, ahol a szálloda őrzött, biztosított széfjében lehetőséged van teljes biztonságban tudni értékeidet.

A szobai széfek használata

A széf bezárása:

 1. Csukd be a széf ajtaját!
 2. Adj meg egy négyjegyű kódot!
 3. Tartsd zárva a széfajtót, és nyomd meg a „LOCK“ gombot!

A széf kinyitása:

 1. Üsd be az általad előzőleg megadott kódot!

Fontos: Mielőtt elutaznál, ne felejtsd el kivenni személyes értékeidet, és hagyd nyitva a széf ajtaját a következő vendég számára. Probléma esetén kérjük, fordulj a recepcióhoz.

 

Fontos információk

Érkezés

A szoba az érkezés napján 15:00 órától foglalható el. Foglaltság függvényében és felár ellenében lehetőség van korai becsekkolásra is. Erre vonatkozó igényedet kérjük, jelezd a recepción.

Távozás

A távozás napján a szoba 12:00 óráig használható. Ha tovább maradnál, foglaltságtól függően és külön felár ellenében tudunk számodra szobát biztosítani. Kérünk, hogy erre vonatkozó igényedet jelezd a recepción. A gyorsabb kijelentkezés érdekében lehetőséged van a számla rendezésére már a szoba elhagyása előtti napon, így távozáskor már csak a szobakártyát, illetve a fürdőórát kell a recepción leadnod.

Bankkártyás fizetés

Visa, MasterCard, Cirrus Maestro, JCB, American Express és Diners Club kártyákkal is fizethetsz nálunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy fizetési szabályaink értelmében érkezéskor kártyádat autorizáljuk. A minimális autorizáció a 10%-kal növelt szállásköltség érkezéskori, a szálloda számlavezető bankjának árfolyamán számított forint összege. Az autorizáció feloldását a számla rendezése után azonnal kezdeményezzük a kártyát kezelő banknál.  Az autorizáció feloldása egyes bankok működésétől függően akár több napot is igénybe vehet. Az autorizáció a bankkártyával történő fizetés engedélyezése, amely során egyértelművé válik, hogy a kártyabirtokosnak elegendő fedezete van a fizetéshez. Alkalmazásakor a bank zárolja az összeget 30 napig vagy az autorizáció feloldásáig.

Idegenforgalmi adó

Zalakaroson az idegenforgalmi célú tartózkodás után 18 éves kor felett idegenforgalmi adó fizetendő, melynek mértéke 600 Ft/fő/éj. Az adó mértékét Zalakaros Város Önkormányzata határozza meg, az adó beszedése a vendégektől pedig a szállások kötelessége.

Parkolás

Szállodánk sorompóval védett szabadtéri parkolóval és fedett beltéri garázzsal is rendelkezik, mely a szabad férőhelyek függvényében és felár ellenében vehetők igénybe. A sorompó és a belső garázs nyitása a szobai kulcskártya használatával lehetséges, míg kihajtáskor a kapu és a sorompó automatiksan nyílik.

Dohányzás

A szálloda egész területén tilos a dohányzás. Kijelölt dohányzóhely a szálloda teraszain és külterein találhatók. Az épület bármely más részén és a szobákban a dohányzás nem megengedett, ellenkező esetekben 100 € díjat terhelhetünk számládra.

Ruházat

Kérjük, hogy a szálloda közös helyiségeit megfelelő ruházatban látogasd. Az étterem területén mellőzd a szabadidőruha, a papucs és a fürdőköpeny viselését.

Elveszett tárgyak

Ha valamit elvesztettél, kérjük, minél előbb értesítsd a recepciót. Amennyiben elutazás után észleled valamelyik értéktárgyad hiányát, a +36 93 920 100-as központi telefonszámunkon érdeklődhetsz a talált tárgyak felől. Ha elvesztett értékedet megtaláljuk, a postázási költség megtérítése ellenében haladéktalanul gondoskodunk annak visszajuttatásáról. Ha elvesztett tárgyat találsz a szálloda területén, kérjük, add le a recepción.

Műszaki problémák

Ha a szálloda területén vagy a szobában bármilyen műszaki hibát vagy rendellenességet tapasztalsz, töltsd ki a kilincsen található műszakihiba-bejelentő kártyát, és helyezd kívülről az ajtókilincsre. Sürgős hiba esetén értesítsd a recepciót, hogy kollégáink haladéktalanul megkezdhessék annak elhárítását.

Zöld Szálloda Program

Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére, melynek egyik legfontosabb eleme vízkészletünk megóvása. Víztakarékossági programunkhoz azonban a te segítségére is szükségünk van! Kérjük, itt-tartózkodásod alatt csak a kényelmedhez szükséges mennyiségű vizet használj, és ügyelj a csapok elzárására. A törölközők cseréjét is csak akkor igényeld a törölköző földre dobásával, ha az már valóban tisztításra szorul. Segítségedet köszönjük!

Radisson Rewards törzsvendég program

Lépj be te is nemzetközi törzsvendég programunkba, és használd ki a számos rendkívüli kedvezményt és plusz szolgáltatást. A Világ több, mint 1000 Radisson szállodájában gyűjtheted és válthatod be pontjaidat. Foglalj nálunk közvetlen és minden szállodánkban elköltött forint után pontokat írunk jóvá kártyádon, melyeket szállodai szolgáltatásokra, szobaéjszakákra vagy akár szobakategoria-emelésre is beválthatsz. További információkért keresd fel weboldalunkat vagy érdeklődj a recepción, ahol néhány perc alatt elintézzük Neked a regisztrációt, így az itt-tartózkodásod alapján járó pontok máris jóváhagyásra kerülnek a kártyádon. A csatlakozás díjmentes, és mindössze pár percet vesz igénybe.

Ajándékutalványok

Legyen szó akár születésnapról vagy évfordulóról, lepd meg szeretteidet, üzleti partnereidet névre szóló ajándékutalvánnyal. Válogass már meglévő ajánlataink közül, vagy amennyiben egyedi csomagokat szeretnél ajándékozni, örömmel állunk rendelkezésedre az összeállításban. Keresd értékesítő munkatársainkat a sales.zalakaros@parkinn.com e-mail címen vagy a +36 93 920 100-as telefonszámon.

Ajándéktárgyak

Vásárolj kedvedre a szálloda recepcióján kiállított ajándéktárgyak, szuvenírek közül. A Park Inn ajándékok ajándékok megvásárlásával nemcsak meglepetést szerezhetsz, hanem szállodánk responsible business programját is támogathatod, az ajándéktárgyakból befolyó összeget ugyanis helyi alapítványok munkájának megsegítésére fordítjuk.

Fürdő, wellness, gyógyászat

Az ország egyik legszebb és legnagyobb fürdője, a Zalakarosi Fürdő közvetlen összeköttetésben áll szállodánkkal. A fürdőbe a hotel vendégei egy fűtött folyosón keresztül léphetnek be, külön belépő megváltása nélkül. Az egészncsaládot izgalmas kaland és pihenés várja: mesestrand élményfürdővel, adrenalin csúszdapark, szaunavilág, komplex fürdőkúrák, vízgyógyászati- és masszázslehetőségek, és különféle gyógykezelések széles palettája. A fürdő területén fitneszterem, fodrászat, kozmetika, szolárium is található.

 Fürdőóra

A Zalakarosi Fürdő területére a recepción kapott fürdőóra jogosít belépésre. A fürdőórákkal az érkezés napján 15:00 órától, az elutazás napján 12:00 óráig biztosított a fürdő területére való belépés. Felhívjuk figyelmedet, hogy becsekkoláskor 3000 Forint / fürdőóra összegű kauciót terhelünk számládra. Az összeg zárolása automatikusan feloldásra kerül, amennyiben legkésőbb kijelentkezéskor a fürdőórát leadod a recepción.

Fitneszterem

Szállodánk vendégei a fürdő területén található fitnesztermet ingyenesen használhatják a napi nyitvatartási időben, egyénileg vagy szakképzett személyzet segítségével. Felhívjuk figyelmedet, hogy a fitnesztermet mindenki saját felelősségére látogathatja.

Szauna

A gyógycentrum épületében és a hozzá tartozó kertben kialakított, külön napijeggyel igénybe vehető szaunavidék tereiben szaunaházikó, gőz- és aromafürdő várja a vendégeket. A kellemes meleg után a hűtésről dézsamerülő, vödrös zuhany, valamint egy speciális jégadagoló gondoskodik. A szálloda vendégei számára az élménymedence közelében levő szauna használata ingyenes, a szaunaudvar használata térítés ellenében lehetséges.

Kezelések

A Zalakarosi Fürdőben különböző pakolások, masszázsok, fürdők, gyógytornák, alakformáló, elektroterápiás és ultrahangos kezelések várják a vendégeket. Az igénybe vehető szolgáltatások részleteiről érdeklődj a recepción, ahol kollégáink az időpont egyeztetésében és a kezelési lap kitöltésében is segítségedre lesznek. Előzetes kérésedre a kezelések költségét szállodai számládra terheljük, így elég távozáskor fizetned.

Szolgáltatások 

Bababarát szolgáltatások

Szállodánkban a 6 éven aluli gyermekek szállása és ellátása ingyenes. Standard szobáink többségében pótágy mellett babaágy elhelyezésére is van lehetőség, melyet térítésmentesen biztosítunk, de akár az otthonról hozott babaágy is elhelyezhető. A babák kényelmes ellátásához járóka, pelenkaszemetes, babakád, bili, fellépő, fürdőszobai csúszásgátló szőnyeg, WC-szűkítő és cumisüveg-melegítő is a vendégek rendelkezésére áll. A lobbyban található kiosk-hűtőnk kínálatában bébiételek is megtalálhatóak, az étteremben etetőszéket is biztosítunk. A gyerekeket külön menüvel és játékokkal várjuk, de a Zalakarosi Fürdőben illetve Zalakaroson és környékén is számtalan gyerekprogram közül választhanak a családok.

Csomagmegőrző  

Érkező és távozó vendégeink számára lehetőséget biztosítunk csomagjaik biztonságos megőrzésére szállodánk csomagszobájában. Ezzel kapcsolatban a recepción kérhetsz bővebb tájékoztatást. A csomagok szállításához kérésre londinerkocsit is biztosítunk, a csomaghordásban pedog kollégáink készséggel segítenek.

Elfelejtettél valamit?

A szobai alapfelszerelések mellett a recepción a következő termékeket ingyenesen biztosítjuk számodra: antiallergén vagy extra párna, memória habos párna különböző típusú, és töltetű párnák, extra takaró, kispárna, mosható ágyelő, fürdőszobai szék, papucs, borotválkozási szett, fogkefe és fogkrém, tusfürdő, sampon és balzsam, testápoló, női intim kellékek, varrókészlet, cipőápoló készlet, levélpapír, boríték, esernyő, vízforraló, hősugárzó, ruhaszárító, szobainas, nemzetközi használatra alkalmas adapter, íróeszköz, és jegyzetfüzet.

Ébresztés

Ébresztést a recepción kérhetsz személyesen vagy telefonon keresztül a „Recepció” gomb vagy a 9-es gomb megnyomásával.

Internet

A szálloda egész területén, így a vendégszobákban is ingyenes Wi-Fi hálózat áll a rendelkezésedre. Válaszd ki készülékeden a parkinn_guest hálózatot, majd csatlakozás után nyisd meg a böngészőt, kövesd az ott található utasításokat és internetezz korlátlanul. A szállodában található Internet-sarok igénybevételével gondtalanul intézheted üzleti ügyeidet, fénymásolási vagy scannelési lehetőségekről érdeklődj a recepción.

Kerékpárbérlés, elektromosroller-kölcsönzés 

Szállodánkban egész évben lehetőség van kerékpár vagy elektromos roller bérlésére. A kölcsönzött eszközök csak saját felelősségre használhatóak. A kölcsönzés feltételeiről, az aktuális árakról, valamint az ajánlott útvonalakról recepciós kollégáink készséggel nyújtanak tájékoztatást.

Töltőállomás elektromos autók részére 

Szállodánk garázsában található 4 db töltőállomás. További információért fordulj a recepcióhoz!

Elektromos kerékpár és roller töltőállomás

A töltőállomás szállodánk mélygarázsban található. További információért fordulj a recepcióhoz.

Varrószolgáltatás

Szívesen állunk rendelkezésedre, ha varrásra van szükséged, kérjük, igény esetén fordulj a recepcióhoz.

Cipőtisztítás

A cipőtisztító gép a lobbyban van elhelyezve, valamint cipőtisztító kellékeket a szobában találod.

Transzfer- vagy limuzin szolgáltatás

Kérésedre munkatársaink megrendelik az igényelt szolgáltatást, melynek díjáról és részleteiről a recepció tudsz bővebb felvilágosítást kapni.

Business Corner

Üzleti ügyeid intézésére, elektronikus leveleid ellenőrzésére és internetes böngészésre a szálloda ingyenes számítógépes hozzáférést és – térítés ellenében – nyomtatási lehetőséget biztosít. A business corner szállodánk földszintjén található. Bővebb információért kérjük keresd recepciónkat.

Kisállatok 

Állatbarát szállodaként hozzánk kis kedvenceddel is érkezhetsz, hiszen erre a célra kijelölt szobáinkban, felár ellenében a kisállatokat is szívesen fogadjuk. Ha nagyobb testű kutyával érkeznél, kérjük, előre jelezd, hogy a legalkalmasabb szobát tudjuk számodra felajánlani. Arra kérünk, hogy kis kedvencedet a szálloda egész területén gondosan tartsd és felügyeld, hogy jelenléte a többi vendéget ne zavarja. Felhívjuk figyelmedet, hogy kisállatot az étterem és a fürdő területére nem lehet bevinni.

Klímaberendezés

Szállodánk egész területén légkondícionáló rendszer működik. A vendégszobákban a vendégek kényelmét egyedileg szabályozható klímaberendezés szolgálja. Felhívjuk figyelmedet, hogy az ablakok és a terasz ajtó nyitására a légkondíciónáló berendezés automatikusan lekapcsol. Ha problémát észlelsz vagy bármilyen nehézséged adódik a rendszer használatával, kérjük fordulj a recepcióhoz.

Mosatás 

Szállodánkban térítés ellenében mosatásra is van lehetőség. A tisztíttatni kívánt ruhaneműket helyezd az előszobai szekrényben található mosatási zsákba, madj töltsd ki a mosatási listát. A mosatás költsége a leellenőrzött mosatási lista alapján kerül számládon terhelésre.

Mozgáskönnyített szobák

Szállodánk egész területe teljes mértékben akadálymentesített. Több mozgáskönnyített szoba is vendégeink rendelkezésére áll speciálisan kialakított zuhanyzós fürdőszobával, fürdőszobai kapaszkodóval és vészcsengővel. Igény esetén kerekesszéket is biztosítunk. Bármilyen további kéréssel kérjük, fordulj bizalommal a recepcióhoz.

Ne zavarjanak!

Ha nem szeretnéd, hogy bárki megzavarja gondtalan pihenésed, helyezd a szoba ajtaján található táblát kívülről az ajtókilincsre. A teljes nyugalom érdekében a recepción kérheted, hogy beérkező hívásaidat se kapcsolják a szobába.

Pótágy 

A szobákban legalább 1 pótágy elhelyezhető, erre vonatkozó igényedet kérjük, szobafoglaláskor jelezd. A helyszínen leadott kéréseket csak foglaltság, illetve az aktuális pótágykészlet függvényében tudjuk teljesíteni. Felnőtt- és gyermekpótágy 6 éves kor felett felár ellenében igényelhető, 6 éves kor alatti gyermekek részére babaágyat vagy pótágyat ingyenesen biztosítunk.

Szórakozási- és programlehetőségek

Gyermekek és gyermeklelkű felnőttek számára kiváló szórakozási lehetőségeket biztosítanak a bárban elhelyezett játékok és játékgépek: darts, léghoki, csocsó és elektromos kisautó használata mellett számos szimulátorjáték is igénybe vehető valamint ping-pong, tollas, röplabda pálya áll kedves vendégeink rendelkezésére. További információért keresse recepciónkat!

Zalakaroson és környékén számos programlehetőség közül válogathatsz az év minden napján. Látnivalók, állandó vagy időszakos programok, rendezvények várnak minden korosztályt. A Zalakarosi és a környékbeli aktualitásokról a www.parkinnzalakaros.hu/szálloda/programajanlo/ oldalon vagy a recepción kérhetsz bővebb információt.

Animációs program

Szállodánkban és a fürdőn animációs programok elérhetőek, részletekkel kapcsolatban olvassa kiírásainkat, vagy keresse a recepciót.

Takarítás, ágyneműcsere

Itt-tartózkodásod minden napján kitakarítjuk szobádat, törölközőidet naponta, az ágyneműket pedig háromnaponta cseréljük. Ha külön takarítást vagy napi ágyneműcserét szeretnél, kérjük, jelezd a recepción. Felhívjuk figyelmedet, hogy rendkívüli, extra takarítási igény vagy károkozásból eredő takarítás esetén extra díjat számolhatunk fel, illetve a napi ágyneműcserét is külön díj ellenében biztosítjuk.

Taxi

Recepciós kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, ha taxit szeretnél rendelni.

Telefon 

A szállodaszobából térítés ellenében közvetlenül telefonálhatsz. A telefonálás költsége a hívott telefonszám díjzónájától és a hívás időtartamától függően kerül számládon terhelésre. A díjszabásról a recepción kérhetsz bővebb tájékoztatást.

Külső hívás előtt nyomd meg a 0 gombot, és hívd a kívánt számot. (pl.: 0 + 06 + 1 + 555 5555). A szoba közvetlenül nem hívható, beérkező hívásaidat a központi +3693 920 100-as számon keresztül, a recepcióról kapcsolják számodra.

 • Szobából szobába telefonálás: 8 + szobaszám
 • Külföldi hívások: 0 + 00 + országhívó szám + körzetszám + hívószám (pl.: 0 + 00 + 36 + 1 + 5555555

Televízió, rádió

A szobában található televíziókészüléken több magyar, német és angol nyelvű hír-, sport- és szórakoztató csatornát nézhetsz. A televíziókészüléken rádióhallgatásra is van lehetőség, a rádióadók a TV menü utolsó csatornáin vannak beállítva. Az elérhető tévé- és rádiócsatornák listáját a TV Hotel menüjében találod.

Varrás 

Szívesen állunk rendelkezésedre, ha varrásra van szükséged, kérjük, igény esetén fordulj a recepcióhoz.

Vasalás 

Készséggel állunk rendelkezésedre ruháid vasalásában vagy kérésre vasalót és vasalódeszkát is biztosítunk számodra. Kéréseddel kérjük, fordulj a recepcióhoz vagy az emeleti szobaasszonyokhoz. A recepción a vasalás időpontjairól és esetleges díjazásáról is tájékoztatást kaphatsz.

Minibár

Szállodánk egészségügyi és biztonsági előírásainak megfelelően a minibar tisztán, fertőtlenítve és üresen kerül átadásra. A minibár feltöltését a Recepción keresztül kérheted-árlistánkat a szobában az íróasztalon találod.

Masszázs

Szállodánkban autentikus indiai Ayur vedikus masszázs várja vendégeinket. A fürdőn gyógyszolgáltatások és általános maszázsok közül választhatsz.

Termosztát kezelése

A termosztátnak fő funkciói:

 • Fűtés
 • Hűtés
 • Kiakapcsolt állapot

Az alsó gomb  rövid megnyomásával lehet kiválasztani a kívánt funkciót és beállítani ventilátor erősségét. Minden gombnyomás hatására az üzemállapot a következőre ugrik, majd a nyolcadik után – körbefordulva – visszatér az aktuálishoz stb.

Ha min. 30 másodpercig nyomva tartjuk, akkor újraindítjuk a panelt. (elsötétedés után 10 sec múlva indul újra a bekapcsolási folyamat)

Mind a fűtéshez, mind a hűtéshez három-három ventilátor fokozat választható. Az első fokozat esetén az első zöld LED világít , a második fokozatban a második , míg harmadik fokozatnál mindkettő  .

A kikapcsolt állapotot a sárga üzemmód LED jelzi. Ekkor a skálán semmi nem látható.

A termosztát kijelzőjén a beállított hőmérsékletet látjuk. A hőmérséklet növelése illetve csökkentése érdekében használja a + illetve gombokat. Egy osztás 1°C-t jelent.

+ min. 10 sec – fény bekapcsolás

min. 10 sec – fény kikapcsolás

A hőmérséklet szabályozását egyéb tényezők (pl. szobafoglalás, nyitott ablak, stb.) is befolyásolhatják. Ezeket a paramétereket nem lehet a fali készülékről megváltoztatni.

Fontos! Amennyiben a szobakártya nincs az ajtó melletti elektromos kapcsolóban, úgy a szobai hőmérséklet mind hűtés mind fűtés során automatikusan 22 °C -ra áll vissza.

Vendéglátás

Szállodánkban félpanziós alapellátással vagy all inclusive ellátással mindenki megtalálja a számára legideálisabb gasztronómiai élvezeteket. További információkért az all inclusive elláltással kapcsolatban recepciós kollégáink állnak rendelkezésedre.

Az all inclusive ellátás keretén belül igénybe vehető éttermi szolgáltatások:

 • Reggeli: 07:00 – 11:00
 • Tízórai: 10:30 – 11:30
 • Ebéd: 11:30 – 14:00
 • Uzsonna: 15:30 – 17:00
 • Vacsora: 18:00 – 21:30
 • Korlátlan italfogyasztás: 07:00 – 21:30

A Korus bárban kávékülönlegességek, desszertspecialitások és sütemények várják a család minden tagját. A Park Lounge-ban a nemzetközi konyha remekei mellett megtalálhatóak a magyar konyha ízletes ételei és helyi specialitások is. A Stand bar kreatív a’la carte étlapján házias fogások, újító ételkülönlegességek, saláták és levesek gondosan összeállított sorából, valamint különleges borok, koktélok és premium italok közül válogathatnak a vendégek.

Nyitvatartások:

 • Park Lounge étterem: minden nap 07:00 – 21:30
 • Korus Bar minden nap 09:00 – 23:00
 • Stand Bar: minden nap 08:00-21:30

Nálunk a tudatos táplálkozás hívei is megtalálják az egészséges, finom falatokat. Nem csupán vegetariánus vendégeinkre gondolunk menüsoraink összeállításakor, hanem a különböző ételintoleranciákat és allergiákat is figyelembe vesszük. Ilyen irányú igényeket kérjük, előre jelezd, hogy minden esetben meg tudjuk felelni elvárásaidnak.

Kiosk

A szálloda földszintjén, közvetlenül a recepció mellett található kisok-ban a nap 24 órájában vásárolhatsz különböző szendvicseket, salátákat, snackeket és üdítőket.

Rendezvényszervezés

Stílusos és hangulatos helyszínt kínálunk bármilyen rendezvényhez, legyen az kisebb megbeszélés, kiállítás, csapatépítő, esküvő vagy több száz fős konferencia. Közel 400M2-es bálterem, modern technika, ingyenes wifi, kiváló konyha és szakértő csapat garantálja az innovatív, gondtalan és sikeres rendezvényt. Részletes információkért kérjük, fordulj személyesen a recepcióhoz vagy kérd egyedi ajánlatunkat a meeting.zalakaros@parkinn.com email címen vagy a +36 93 920 115-ös telefonszámon.

 

 

Mikor szeretnél megszállni nálunk?

X