fbpx

Rendezvényszervezés

A Park Inn by Radisson Zalakaros az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető, Budapestről mindössze másfél óra autóútra található, mely szinte végig autópányán vezet.

Szállodánk stílusos helyszíne bármilyen rendezvénynek, legyen az kisebb megbeszélés, kiállítás, csapatépítés, esküvő vagy akár többszáz fős konferencia.

Amit kínálunk:

 • Modern, letisztult Park Inn forma – és színvilág
 • Közel 400 m²-es, akár 300 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, mely két részre szekcionálható, 6 méter belmagasságú, speciális teremakusztikájú és oszlop nélküli kialakítású
 • Tágas rendezvényelőtér kávészünetek, állófogadások, kiállítások megrendezésére
 • Közvetlenül kapcsolódó és sokoldalúan felhasználható, félig fedett parkosított terasz
 • Egyedi gasztonómiai ajánlatok a magyar- és a nemzetközi konyha széleskörű kínálatával
 • Közkedvelt és különleges kávészünet ajánlatok
 • Ingyenes, nagy sebességű, vezeték nélküli internetkapcsolat
 • Minden szükséges technikai feltétel (hangosítás, projektor, vetítővászon, mobilmikrofon)
 • Légkondicionálás minden teremben
 • Szakértő konferenciaszervező és lebonyolító csapat
 • Kényelmes parkolási lehetőség közel 250 gépjármű és buszok számára
Kérd egyedi rendezvényajánlatunkat!
Csoport- és rendezvényértékesítés

Bálterem és Foyer

A hatalmas méretű, 2 részre is szekcionálható, és akár 300 fő befogadására is alkalmas bálterem 6 méteres belmagassága, oszlop nélküli kialakítása és speciális akusztikája miatt egyedülálló rendezvényhelyszín a környéken. A terem a konferenciák és előadások mellett nagyobb gálaesemények, bankettek, esküvők, kiállítások vagy akár koncertek, előadások, filmvetítések helyszínének is kiváló választás lehet. A bálterem előtere kávészünetek, állófogadások mellett kiállítási helyszínként, bemutatótérként is funkcionál.

Jó időben a tér még tovább bővíthető, hiszen az előtérből közvetlenül egy zöld, parkosított területre léphetünk ki.

A rendezvény előtérben, de akár közvetlenül a bálteremben is lehetőség van autók beállására és bemutatására, amely még különlegesebbé és egyedibbé teszi a helyszínt.

A szállodában business corner szolgáltatás is igénybe vehető, így számítógépes kapcsolat, nyomtatási és másolási lehetőség vagy bármely irodai feladat elvégzése is lehetséges.

Szakértő konferencia- és rendezvényszervező csapatunk küldetése a tökéletes rendezvény megszervezése és lebonyolítása. Csomag- és konferenciaajánlataink minden esetben egyedi rendezvényekre és igényekre szabva készülnek. Célunk, hogy kiváló ár-érték arányú ajánlatunkkal a lehető legjobb színvonalon és minőségben, zökkenőmentesen megszervezni, lebonyolítani, és sikerre vinni minden rendezvényt.

Kérd egyedi rendezvényajánlatunkat!

Csoport- és rendezvényértékesítés
Telefonszám:

Rendezvényszervező vagy utazásközvetítő vagy?

Radisson Rewards for Business programunkkal üzleti utak és rendezvények foglalása után hűségpontokkal jutalmazunk meg. Ezek a világon több mint 1000 Radisson Group-hoz tartozó szállodában beválthatók, többek között szállásra, vendéglátásra és számos további szolgáltatásra is. A tagság ráadásul teljesen ingyenes!

Megnézem a részleteket

X