fbpx

Rendezvényszervezés

A Park Inn by Radisson Zalakaros a fővárosból is könnyen megközelíthető, stílusos helyszíne bármilyen rendezvénynek, legyen az kisebb megbeszélés, kiállítás, csapatépítés vagy akár többszáz fős konferencia.

A gondosan tervezett, modern, a Park Inn letisztult forma- és színvilágával kialakított bálteremben ingyenes, nagy sebességű internet hozzáférés, egyénileg szabályozható légkondicionálás és korszerű rendezvényes technika áll rendelkezésre.

Amit kínálunk:

  • 400 m²-es, 6 méter belmagasságú, akár 300 fő befogadására alkalmas bálterem
  • Tágas rendezvényelőtér kávészünetek, állófogadások, kiállítások megrendezésére
  • Csodálatos kilátású, parkosított terasz
  • Egyedi büfé- és tányérszervíz ajánlatok a magyar- és a nemzetközi konyha széleskörű kínálatával
  • Közkedvelt és különleges kávészünetek Smart Food koncepcióval
  • Zöld Meetingek – környezettudatos, innovatív rendezvényes megoldások és ötletek
  • Ingyenes, nagysebességű, vezeték nélküli internetkapcsolat
  • Egyénileg szabályozható légkondicionálás minden teremben
  • Szakértő konferenciaszervező és lebonyolító csapat
  • Kényelmes parkolási lehetőség közel 250 gépjármű és buszok számára
Kérd egyedi rendezvényajánlatunkat!
Csoport- és rendezvényértékesítés

Bálterem és Foyer

A hatalmas méretű, 2 részre is szekcionálható, és akár 300 fő befogadására is alkalmas bálterem 6 méteres belmagassága, oszlop nélküli kialakítása és speciális akusztikája miatt egyedülálló rendezvényhelyszín a környéken. A természetes megvilágítású terem a konferenciák és előadások mellett nagyobb gálaesemények, bankettek, esküvők, kiállítások vagy akár koncertek, előadások, filmvetítések helyszínének is kiváló választás lehet. A bálterem előtere kávészünetek, állófogadások mellett kiállítási helyszínként, bemutatótérként is funkcionál. Jó időben a tér még tovább bővíthető, hiszen az előtérből közvetlenül egy csodás kilátással rendelkező, zöld, parkosított területre léphetünk ki.

A szálloda lobbyjában, a rendezvény előtérben, de akár közvetlenül a bálteremben is lehetőség van autók beállására és bemutatására, amely még különlegesebbé és egyedibbé teszi a helyszínt.

A szállodában business center szolgáltatás is igénybe vehető, így számítógépes kapcsolat, nyomtatási és másolási lehetőség vagy bármely irodai feladat elvégzése is lehetséges.

Rendezvényszervezésben nem ismerünk lehetetlent! Báltermünk kialakításának köszönhetően nálunk az autós mozitól a zsiráf szépségversenyig bármi megvalósítható!

Szakértő konferencia- és rendezvényszervező csapatunk küldetése a tökéletes rendezvény megszervezése és lebonyolítása. Csomag- és konferenciaajánlataink minden esetben egyedi rendezvényekre és igényekre szabva készülnek. Célunk, hogy kiváló ár-érték arányú ajánlatunkkal a lehető legjobb színvonalon és minőségben, zökkenőmentesen megszervezni, lebonyolítani, és sikerre vinni minden rendezvényt.

Kérd egyedi rendezvényajánlatunkat!

Csoport- és rendezvényértékesítés
Telefonszám:

Rendezvényszervező vagy utazásközvetítő vagy?

Radisson Rewards for Business programunkkal üzleti utak és rendezvények foglalása után hűségpontokkal jutalmazunk meg. Ezek a világon több mint 1000 Radisson Group-hoz tartozó szállodában beválthatók, többek között szállásra, vendéglátásra és számos további szolgáltatásra is. A tagság ráadásul teljesen ingyenes!

Megnézem a részleteket

X