fbpx

Rendezvények

Kedves Vendégünk!

Szállodánkban rendezvényeket az aktuálisan érvényes kormányrendeletekkel és korlátozó intézkedésekkel összhangban van lehetőség tartani. Ezek pontos feltételeiről az alábbiakban készítettünk egy rövid összefoglalót:

  • Üzleti rendezvények: az üzleti rendezvényeket az egyéb, zárt térben tartott rendezvényekre vonatkozó szabályok szerint lehet megtartani, azaz a rendezvényen az ott foglalkoztatottakon kívül – kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.
  • A lakodalmak maximális létszáma 400 fő, egyéb családi-, vagy magánrendezvény pedig legfeljebb 100 fő, az ott foglalkoztatottakon kívül. Ha családi eseményt vagy magánrendezvényt szálláshelyen vagy vendéglátó üzletben tartják, azon a nem védett személyek is részt vehetnek, és nem szükséges a szálláshely többi részétől elzárt helyiségben szervezni azt.
  • Zenés, táncos rendezvényen kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.

Megértésüket ezúton is köszönjük!

Kérd egyedi rendezvényajánlatunkat!

Csoport- és rendezvényértékesítés
Telefonszám:

Rendezvényszervező vagy utazásközvetítő vagy?

Radisson Rewards for Business programunkkal üzleti utak és rendezvények foglalása után hűségpontokkal jutalmazunk meg. Ezek a világon több mint 1000 Radisson Group-hoz tartozó szállodában beválthatók, többek között szállásra, vendéglátásra és számos további szolgáltatásra is. A tagság ráadásul teljesen ingyenes!

Megnézem a részleteket