fbpx

Radisson Rewards Program

Felejtsd el, amit eddig a hűségprogramokról tudtál

A Radisson Rewards a Radisson Hotel Group nemzetközi pontgyűjtő és hűségprogramja, amellyel elegendő pont esetén akár grátisz éjszakákat is eltölthetsz világszerte több mint 550 szállodában, valamint igénybe vehetsz olyan plusz szolgáltatásokat is, mint az ingyenes szobakategória emelés, a korai bejelentkezés és késői távozás vagy Platinum tagság esetén a teljesen ingyenes reggeli. És igen, a csatlakozás is ingyenes.

A magyarországi Park Inn by Radisson szállodák ráadásul a legjobb árakon felül további 5%-os, „direkt kedvezményt” is biztosítanak a Radisson Rewards tagoknak, ha közvetlenül nálunk foglalják le szállásukat ezen a honlapon, a GIFT4YOU promóciós kódot használva. 

A https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/park-inn-zalakaros-spa oldalon belépve Radisson Member fiókjukba további kedvezmények is elérhetőek. Összegyűjtött pontjaikat a radissonrewards.com oldalon tudják ingyenes éjszakákra beváltani.

Tudjuk még fokozni: a kedvezmény bármilyen időszakra, bármilyen termékünk megvásárlása esetén érvényes, és bármilyen egyéb kedvezménnyel összevonható!

Tagoknak szóló kedvezmények

A Radisson Rewards tagság számos előnnyel jár. Ismerd meg őket részletesen, és csatlakozz minél előbb, hogy a következő foglalásoddal már elkezdhesd a pontgyűjtést!

Pontgyűjtés - hol és hogyan?

Világszerte több mint 1000 szállodában van lehetőséged pontot gyűjteni. Segítünk megismerni ezeket a szállodákat és a pontgyűjtés lehetséges módjait. Egyszerűbb, mint gondolnád!

Pontbeváltás - hogyan és mire?

Pontjaiddal grátisz éjszakákat is eltölthetsz, becsekkolhatsz korábban, távozhatsz később, de akár ingyen is reggelizhetsz. Nézd meg, mire válthatod be pontjaidat!

Radisson Rewards for Business

És ez még nem minden! Kidolgoztunk egy kifejezetten rendezvényszervezőknek, utazásközvetítőknek szóló hűségprogramot. A Radisson Rewards for Business programunkkal üzleti utak és rendezvények foglalása után hűségpontokkal jutalmazunk meg. Ezek a világon több mint 550 Radisson Group-hoz tartozó szállodában beválthatók, többek között szállásra, vendéglátásra és számos további szolgáltatásra is. A tagság ráadásul teljesen ingyenes, és a rendezvényed résztvevőinek nem kell tagnak lenniük ahhoz, hogy te pontokat gyűjthess.

Utazási irodánál dolgozol, utazásokat szervezel?

Mi tudjuk, hogy a nyaralások, utazások megtervezése és szervezése bizony sok munkát igényel, ezért fáradalmaidért rengeteg kedvezménnyel kedveskedünk neked.

Rendezvényt, konferenciát, meetupot szervezel?

Nem csupán a lehető legtökéletesebb helyszínnel, stábbal és technikai eszközökkel várunk, de foglalásodért pontokkal és kedvezményekkel is megjutalmazunk.

Céged, vállalkozásod, startupod van?

Belföldi és külföldi utazásaitokat egyaránt megkönnyíti a Radisson Rewards for Business tagság. Foglald le saját vagy kollégáid szállását kedvezményesen, és vedd igénybe a tagoknak járó szolgáltatásainkat!

X