fbpx

Esküvő

Nem csak az üzleti rendezvények szervezésében és lebonyolításában jeleskedünk!

Családi összejövetelekre, születésnapokra, évfordulókra, esküvőkre vagy bármilyen különleges alkalomra jó megoldást kínálunk a lehető legjobb áron és mindig az Ön igényeihez igazodva.

Modern, stílusos esküvőhelyszín és garantált minőség a vendéglátásban is! Nálunk minden megvan, ami egy szép, gondtalan esküvőhöz kellhet.

Amit kínálunk egy felejthetetlen Park Inn esküvőhöz:

  • Közel 400 m2-es, oszlop nélküli kialakítású, 6 méteres belmagasságú bálterem, melyet 10 fős körasztalokkal berendezve akár 250 főnek is kényelmes elhelyezést biztosítunk
  • A terem két részre szekcionálható, így családi rendezvények, kisebb, 30-70 fős esküvők lebonyolítására is kiváló helyszín.
  • Tágas rendezvény előtér, mely tökéletes helyszíne lehet egy welcome fogadásnak
  • Közvetlen, félig fedett parkosított terasz a polgári ceremóniához
  • Egyedi, személyre szabott esküvői ajánlatok
  • Mobil táncparkett és minden egyéb szükséges technikai feltétel (hangosítás, projektor, vetítővászon, mobilmikrofon) adott a nagy napra.
  • Az ifjú pár részére grátisz lakosztályt biztosítunk az esküvő éjszakáján
  • A lagzira a hagyományos magyar ételek mellett a nemzetközi konyhaművészet számos remekét, és italkülönlegességeket is kínálunk.

Ajánlatkérésért és ötletekért keresd rendezvényszervező csapatunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérd egyedi rendezvényajánlatunkat!
Csoport- és rendezvényértékesítés

Kérd egyedi esküvői ajánlatunkat!

Csoport- és rendezvényértékesítés
Telefonszám:

Rendezvényszervező vagy?

Kidolgoztunk egy kifejezetten rendezvényszervezőknek, utazásközvetítőknek szóló hűségprogramot, a Radisson Rewards for Business-t. Tagként akárhányszor nálunk foglalsz rendezvényt vagy üzleti utakat, hűséged pontokkal jutalmazzuk. A pontok beválthatók többek között szállásra, vendéglátásra és számos további szolgáltatásra is a világon több mint 1000 szállodában. A tagság ráadásul teljesen ingyenes!

Megnézem a részleteket

X