fbpx

Esküvők

Nem csak az üzleti rendezvények szervezésében és lebonyolításában jeleskedünk. Születésnap, évforduló, bankett, családi összejövetelek, sport programok, díjátadók, autóbemutatók, vagy akár esküvők – legyen szó bármilyen speciális rendezvényről és különleges alkalomról, mi szinte bármilyen rendezvényre kínálunk jó megoldást, a lehető legjobb áron, és mindig az Ön igényeihez igazodva.

Szállodánk több helyszín opcióval, stílusos és hangulatos környezettel, esküvői programokkal várja a friss házasokat.

Csodálatos természeti környezet, stílusos helyszín és garantált minőség a vendéglátásban is. Nálunk minden megvan, ami egy szép, gondtalan, felejthetetlen esküvőhöz kellhet.

300 fős bálterem kiváló akusztikával és tágas előtérrel, az előtérből pedig közvetlen kijárás a zöld, parkosított teraszra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező egyedülálló szépségű tájra.

Szűk körű, családias összejövetel vagy fergeteges, nagyszabású buli – nálunk bármi lehetséges

Ajánlatkérésért és ötletekért keresd rendezvényszervező csapatunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérd egyedi rendezvényajánlatunkat!
Csoport- és rendezvényértékesítés

Kérd egyedi esküvői ajánlatunkat!

Csoport- és rendezvényértékesítés
Telefonszám:

Rendezvényszervező vagy?

Kidolgoztunk egy kifejezetten rendezvényszervezőknek, utazásközvetítőknek szóló hűségprogramot, a Radisson Rewards for Business-t. Tagként akárhányszor nálunk foglalsz rendezvényt vagy üzleti utakat, hűséged pontokkal jutalmazzuk. A pontok beválthatók többek között szállásra, vendéglátásra és számos további szolgáltatásra is a világon több mint 1000 szállodában. A tagság ráadásul teljesen ingyenes!

Megnézem a részleteket