fbpx

Karosi Kaland

2017. máj 23.
3 perces olvasnivaló

Július 1-jén indul a Karosi Kaland! Megnyitjuk a kapukat, és sok sok szeretettel várjuk szállodánkban vendégeinket!

Lassan mindennel elkészülünk, és az utolsó bútordarab is a helyére kerül. Még nagyon sok munka áll előttünk, de július 1-jére már egy csodaszép, új szállodával várjuk vendégeinket!

Szállodánk Zalakaros szívében, közvetlen a Gránit Gyógyfürdő mellett helyezkedik el, ahova vendégeink egy zárt, fűtött folyosón keresztül könnyen át is sétálhatnak.

A 239 stílusos, Park Inn dizájnban megtervezett erkélyes szoba mindegyikében kényelmes és praktikus berendezések, nagysebességű, ingyenes WiFi szolgáltatás, egyénileg szabályozható légkondicionálás, nagyképernyős LED TV, saját széf is található. Az étteremben a magyar és a nemzetközi konyha remekeit kínáljuk, a hozzá kapcsolódó lounge bárban pedig kreatív a’la carte étlapunkról válogathat.

Fantasztikus hangulatú Cookie Shop-unkban a cukrászvilág remekeit, napközbeni snack-eket és különleges koktélokat is kínálunk. A vendégek még teljesebb kényelme érdekében őrzött mélygarázs, room service, kioszk ételbár, kerékpárkölcsönzés és játékgépek is rendelkezésre állnak.

Hamarosan nyitás! Mi már nagyon készülünk!

Olvasok még a szállodáról

X