Április 10-én újra várunk titeket pezsgős-svédasztalos húsvéti ebéddel szállodánk éttermében! Válassz ínycsiklandó fogásaink közül kedvedre és kóstold végig éttermi vezetőnk ajánlása alapján készített borválogatásunkat!
A svédasztalos büféebéd április 10-én 12 és 15 óra között vehető igénybe, ára 8.500 Ft/fő, mely korlátlan kávé- és üdítőfogyasztást, felnőtt vendégeinknek 1 pohár pezsgőt tartalmaz.
Borválogatásunk a menühöz (1 dl / fajta) :
- Légli Géza Kislaki Olaszrizling – halakkal, salátákkal nagyszerűen harmonizál
- Laposa Pinot Noir Rosé – hideg, meleg előételekhez, könnyű ételekhez kiváló kísérő
Ára: 1.490 Ft / fő
Gyerekkedvezmény: 0-6 éves korig ingyenes, 6-14 korig 50% kedvezménnyel.
Éttermünkben fizethetsz készpénzzel, bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával is.
A számla végösszegéhez 10% felszolgálási díjat számolunk fel.
Húsvéti Lunch Büfé Menü
Hideg ételek
Sonka terrine tormahabbal,
Füstölt süllőpofa karalábékrémmel, kapor olajjal, marinált hagymával
Kínai szójás pácolt tojás, savanyított retekkel, fekete szezámmaggal
Nyúlmáj pástétom szarvasgomba olajjal, rózsaborssal
Saláták
Leveles saláta választék öntetekkel
Zöldségbár: uborka, paradicsom, sárgarépa, színes paprika, kukorica
Olajos magvak és csipegetnivalók
Házi savanyúság válogatás
Majonézes tojás saláta, almás édeskömény saláta
Franciasaláta, tejfölös uborkasaláta
Sajt és friss gyümölcs
Nemzetközi sajtválogatás kemény, lágy, érlelt, füstőlt és különleges sajtokból
Házi pácolású sajtok
Aszalt gyümölcsök, pácolt olivabogyók, kapribogyó, dió
Grissini
Friss gyümölcs oázis
Levesek
Tormás dijoni vadraguleves
Medvehagyma krémleves, parmezános zsemlekockákkal
Meleg ételek
Bébicsirke pankó morzsában
Nyúlcomb vadas krémmártásban, julienne zöldségekkel
Grillezett karajszeletek sonka-bacon-uborka raguval
Roston tilápia filé tárkonyos hollandi mártással, zöldspárgával
Zöldséges rizs
Kemencében sült fűszeres burgonyagerezdek
Szalvéta gombóc
Párolt kerti zöldségek
Desszertek
Szilvás crumble
Tojáslikőrős madártej
Chiamag puding eperraguval
Dunahullám szelet
Svéd mandulatorta