fbpx
2018.04.28.

Strandnyitás és kincskereső nyereményjáték!

És igen! Nyit a strand! Nyereményjátékkal indul a szezon! Találd meg a kincset!

Április 28-én nyit a strand a Zalakarosi Fürdőben. Egész nap színes programok várják azokat, aki már alig várják, hogy a strand medencéiben lubickolhassanak. Novák Ferenc polgármester és Cziráki László vezérigazgató pezsgővel köszönti az első strandolókat. Szakképzett búvárok segítségével kipróbálhatod a búvármerülést is. Sőt, ha a szerencse neked kedvez, akkor az egész 2018-as strandszezonra a fürdő vendége vagy. Vegyél részt a Zalakarosi Fürdő nyereményjátékban!

Keressük az év legszerencsésebb strandolóját!

Nyerj a 2018-as strandszezonra 2 db VIP kártyát, amellyel korlátlan belépésre lesztek jogosultak a Zalakarosi Fürdő strandjára a strandszezon utolsó napjáig!

Nincs más dolgod, mint lemerülni és megkeresni az érmét, amivel egész nyárra kihalászod a szerencsédet!

Helyszín: Zalakarosi strand

Időpont: 2018. április 28. 9.00 óra

1. A Zalakarosi Strandon található, idén májusban 50. születésnapját ünneplő, sportmedence aljára 100 db számozott „kincses zacskót” helyeznek a Nautilus SC Búváriskola búvárai.

2. Ezeket a „kincses zacskókat” a szakképzett búvárok jelenlétében lehet a medence aljáról felhozni a jelentkező „szerencsevadászoknak”.

3. Minden” szerencsevadász” 1 db „kincses zacskót” hozhat fel a medence aljáról.

4. A „kincses zsacskóban” található számok közül a helyszínen, sorsolással döntjük el, hogy ki lesz az a szerencsés, aki a 2018-as strandszezonra 2 db VIP kártyát nyer, amellyel korlátlan belépésre lesz barátjával, párjával jogosult a Zalakarosi Fürdő strandjára a strandszezon utolsó napjáig!

Szeretettel várunk mindenkit!

Milyen programok érdekelnek?
X