fbpx
2018.06.12. - 2018.08.31.

Zalakarosi fürdőporgramok

Programok:

10.00-16.00 között MÓKA TÚRA a strand területén
Házhoz jön a jókedv! A Móka Túra a hét minden napján kölyökkereső útra kel, hogy ostrom alá vegye a Fürdőn pancsoló gyerekeket különféle kártya- és társasjátékokkal.
A guruló vidámság irányításával egy tréfáskedvű játékmestert bíztuk meg, aki Fekete Péterrel, Grabolóval, Tic-tac Bummoval és sok más cimborájával együtt nyomoz a kalandozni vágyó játékostársak után. A lurkók öt mókaállomáson találkozhatnak a
jókedvvel megtöltött kisautóval:

A játszóháznál és környékén,
A Kölyökstrandon és környékén,
Az Adrenalin csúszdapark közelében,
A játszótéren és környékén,
valamint a Sportmedence partján.
Ne búsulj, ha az egyik állomásokon lekésted a móka kocsit, majd a következőn utolérheted játékmesterünket. Mókázz velünk minden nap 10.00 és 16.00 óra között!

10:30 – 11.00 AQUAFITNESS a strand fittmedencéjében
Induljon a nap kicsattanó energiával! A mozgás szerelmesei a fitt medencénél 10.30-tól egy dinamikus Aquafitness banzáj keretein belül csillogtathatják meg állóképességüket, ahol labdák és vízi hurkák segítik megizzasztani a serény tornászokat. A vérpezsdítő ritmusok minden korosztály lelkesedését képesek a magasba emelni, így a legkitartóbbak még a vízi aerobic végén is nagy lendülettel tolják majd víz alá a nehezítő kellékeket. Tartsatok velünk minden nap 10.30-tól!

13:30 – 14.00 SENIOR CLUB PARTY a gyógymedence mellett
Az gyógymedence melletti térköves területen a 70-es és 80-as évek fergeteges mulatságaira emlékeztető Senior bulit tartunk, ahol az időhajó kapitányainak olyan páratlan muzsikusokat választottunk, mint Abba vagy Fenyő Miklós.
Legyen szó polka táncról vagy Rock&Roll-ról, nálunk minden táncoslábú elkapja a ritmus fonalát. Zalakarosi gyógyvíz és szórakoztató mozgás az igazán hatásos párosítás! Minden nap 13.30-kor megmutatjuk, hogy nem csak a húsz éveseké a világ!

14:30 – 14.50 VÍZI SALSA PARTY a hullám medencében
Fél háromkor a hullám medencénél a tarajok mellett a hangulat is a tetőfokára hág. A jókedvért felelős animátoraink a medence emelvényén riszálva hevítik fel vendégek vérmérsékletét. A zenés-táncos őrület minden nap más és más tematikájú, dinamikus ritmussal hívja táncba a fürdőzőket, így a medence hullámai biztosan nem fognak senkit sem álomba ringatni! Bulizz velünk a hullám medencében minden nap 14.30-tól!

15:30 – 16.00 AQUAFITNESS a strandi fittmedencében
Vendégeinknek délután sem kell nélkülözniük a fergeteges aquafitnesst! A későn kelők és lemaradók kedvéért fél négykor ismét beizzítjuk animátoraink fürge lábait, hogy változatos stílusú talpalávalóra újfent átmozgassák látogatóink kipihent muszkliit. Maradtj fitten velünk minden nap 15.30-tól!

16:30 – 16.50 VÍZI DISCO a legkisebbeknek
A ritmusos vigadozás nem csak a nagyobbak kiváltsága! Fél ötkor egy őrületes zenés-táncos mulatság kedvéért a Kölyökstrand totyogós medencéje átalakul az apróságok táncparkettjévé, ahol a rongyrázás alapját a lurkók mókakedvét felrázó gyermekdalok jelentik. Kölyök buli és Pancsi party vár rátok minden nap 16.30-tól!

Milyen programok érdekelnek?
X