Rendezvényszervezés

A Park Inn by Radisson Zalakaros a fővárosból is könnyen megközelíthető, stílusos helyszíne bármilyen rendezvénynek, legyen az kisebb megbeszélés, kiállítás, csapatépítés vagy akár többszáz fős konferencia.

A gondosan tervezett, modern, a Park Inn letisztult forma- és színvilágával kialakított bálteremben ingyenes, nagy sebességű internet hozzáférés, egyénileg szabályozható légkondicionálás és korszerű rendezvényes technika áll rendelkezésre.

Amit kínálunk:

 • 400 m2-es, 6 méter belmagasságú, akár 300 fő befogadására alkalmas bálterem
 • Tágas rendezvényelőtér kávészünetek, állófogadások, kiállítások megrendezésére
 • Csodálatos kilátású, parkosított terasz
 • Egyedi büfé és tányérszervíz ajánlatok a magyar és a nemzetközi konyha széleskörű kínálatával
 • Közkedvelt és különleges kávészünetek Smart Food koncepcióval
 • Zöld Meeting-ek – környezettudatos, innovatív rendezvényes megoldások és ötletek
 • Ingyenes, nagy sebességű vezeték nélküli internet kapcsolat
 • Egyénileg szabályozható légkondicionálás minden teremben
 • Modern audiovizuális technológia, ötletes megoldások (DigiChart, mobil töltő állomás, stb.)
 • Szakértő konferencia szervező és lebonyolító csapat
 • Kényelmes parkolási lehetőség közel 250 gépjármű és a buszok számára

Kérje egyedi rendezvény ajánlatunkat!

Csoport és Rendezvény Értékesítés

Telefonszám:
+36 30 902 5922
E-mail:
meeting.zalakaros@parkinn.com 

karos_balterem_960x390.jpg

Bálterem és Foyer

A hatalmas méretű, 2 részre is szekcionálható és akár 300 fő befogadására is alkalmas bálterem 6 méteres belmagassága, oszlop nélküli kialakítása és speciális akusztikája miatt egyedülálló rendezvény helyszín a környéken. A természetes megvilágítású terem a konferenciák és előadások mellett nagyobb gála események, bankettek, esküvők, kiállítások, vagy akár koncertek, előadások, filmvetítések helyszínének is kiváló választás lehet. A bálterem előtere kávészünetek, állófogadások mellett kiállítási helyszínként, bemutató térként is funkcionál. Jó időben a tér még tovább bővíthető hiszen az előtérből közvetlenül egy csodás kilátással rendelkező zöld, parkosított területre léphetünk ki.

A szálloda lobby-jában, a rendezvény előtérben, de akár közvetlenül a bálteremben is lehetőség van autók beállására és bemutatására, mely még különlegesebbé, még egyedibbé teszi a helyszínt.
rendezvenyek_2_632.jpg
galeria-02.jpg
galeria-03.jpg
A szállodában business center szolgáltatás is igénybe vehető, így számítógépes kapcsolat, nyomtatási és másolási lehetőség vagy bármely irodai feladat elvégzése is lehetséges.

Rendezvény szervezésben nem ismerünk lehetetlent! Báltermünk kialakításának köszönhetően nálunk az autós mozitól a zsiráf szépségversenyig bármi megvalósítható!

Szakértő konferencia- és rendezvényszervező csapatunk küldetése a tökéletes rendezvény megszervezése és lebonyolítása. Csomag- és konferencia ajánlataink minden esetben az Ön egyedi rendezvényére és igényeire szabva készülnek. Célunk kiváló ár-érték arányú ajánlattal a lehető legjobb színvonalon és minőségben, zökkenőmentesen megszervezni, lebonyolítani, és sikerre vinni az Ön rendezvényét.

Kérje egyedi rendezvény ajánlatunkat!

Csoport és Rendezvény Értékesítés

Telefonszám: +36 30 902 5922
E-mail:
 meeting.zalakaros@parkinn.com

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj akcióinkról, kiemelt ajánlatainkról és legfrissebb híreinkről elsőként!